Evenementen Beveiligers

Gastheer als het kan beveiliger als het moet!
De beveiligers van Wise owl zijn al jaren een begrip binnen de evenementenbeveiliging, zij hebben hun ervaring en kennis opgedaan bij de grote gerenommeerde beveiligingsbedrijven en grote opdrachtgevers binnen de evenementenwereld. Zo hebben ze gewerkt voor organisatoren van grote evenementen, vooraanstaande  couturiers, grote internationale filmmaatschappijen, diverse sportevenementen en de luxere organisatiebureaus. Wij hebben voor elke klus de juiste persoon, met de kennis en de uitstraling die u verwacht. Wij leveren vakkundige beveiligingsmedewerkers en centralisten maar ook voor verkeersregelaars en EHBO’ers zijn wij het aangewezen bedrijf om uw evenement te laten slagen.

Wise Owl draagt bij aan een geslaagd evenement door het wegnemen van de afleidingen die u niet nodig hebt. Entertainment-georiënteerde evenementen zijn één van onze specialiteiten -van mode, bedrijfsfeest tot zakelijke productlancering – Wise Owl heeft bij uw speciale gebeurtenis de veiligheidsbehoeften gedekt.

De speciale evenementen service divisie van Wise Owl biedt uitgebreide beveiliging programma’s voor grote openingen, film en theater premières, optredens, handtekeningen signeersessies, kunstgalerie openingen, fondsenwerving diners en vele andere soorten evenementen. Wise Owl is in staat om u te voorzien van professioneel en vakkundige dienstverlening welke op een proactieve wijze de huidige steeds veranderende beveiligingsproblemen aanpakt.

Our special events service division provides comprehensive security programs for grand openings, film and theater premieres, celebrity appearances, autograph signings, art gallery openings, fund raising dinners and many other types of even

Door voor Wise Owl te kiezen bent u verzekerd van een hoge kwaliteit van dienstverlening met integriteit en professionaliteit