Brandwachten

Rijksgediplomeerde Brandwachten

Wise Owl heeft  meer dan 150 rijksgediplomeerde brandwachten in zijn bestand. De brandwachten zijn op meerdere manieren inzetbaar op het gebied van brandpreventie en brandbestrijding. In het dagelijks leven zijn zij werkzaam bij brandweerkorpsen in de grote gemeenten in Nederland, of opgeleid en getraind door professionele brandweermannen. Hierdoor hebben zij de kennis om een beginnende brand vroegtijdig te herkennen en te bestrijden, een gebouw te ontruimen en zijn onze brandwachten deskundig op het gebied van brandpreventiecontroles.

Een aantal van de medewerkers van Wise Owl combineren de functies beveiliger en brandwacht. Zij zijn in het bezit van hun beveiligingspapieren, waardoor zij ook andere veiligheid gerelateerde incidenten vroegtijdig kunnen herkennen.  Door hun expertise zijn onze brandwachten dus een meerwaarde op feesten en evenementen.

Taken waar onze brandwachten veelal mee bezig zijn, buiten de brandveiligheid is het controleren van werkvergunningen, persoonlijke beschermingsmiddelen en de naleving van procedures en voorschriften.

Door voor Wise Owl Group te kiezen bent u verzekerd van een hoge kwaliteit van dienstverlening met integriteit en professionaliteit