Beveiligers

Onze beveiligingsmedewerkers zijn zorgvuldig gekozen op basis van hun ervaring, bekwaamheid, vaardigheid, professionaliteit en uitstraling. Ons in-house opleiding- en trainingsprogramma omvat alle gebieden die vereist zijn om ervoor te zorgen dat onze beveiligingsmedewerkers de veiligheid kunnen bieden die u wilt voor degenen die van u afhankelijk zijn.

Alle beveiligingsmedewerkers zijn in het bezit van de benodigde papieren en ondergaan een volledige achtergrond controle, met inbegrip van een VOG. Onze beveiligingsmedewerkers zijn getraind om te werken met de nieuwste beveiligingstechnologie om ervoor te zorgen dat uw faciliteit de service ontvangt die het nodig heeft. Bij het toewijzen van beveiligingsmedewerkers aan uw faciliteit, overwegen we zorgvuldig al uw vereisten, zodat we beveiligingsmedewerkers kunnen selecteren die goed passen binnen de cultuur van uw organisatie.

Wij streven naar de juiste pasvorm, zodat onze klanten kunnen profiteren van de continuïteit van ons beveiligingspersoneel. Als de mensen in uw organisatie andere talen spreken dan Nederlands, selecteren we beveiligingsmedewerkers die uw taal spreken. In het geval van een afwezigheid of noodsituatie, zal ons management alles doen wat nodig is om ervoor te zorgen dat we voortdurend voldoen aan of overtreffen de beveiligingsbehoeften van u als klanten.

We voeren desgewenst gedetailleerde risicobeoordelingen uit om te bepalen hoe beveiligingsbedreigingen het beste kunnen worden beperkt en stellen een beveiligingsplan op waarmee uw organisatie optimaal kan functioneren, binnen een veilige omgeving. We zullen alles doen wat nodig is om de beveiligingsoplossingen te bieden die uw mensen en eigendommen veilig houden.

professionele beveiligingsmedewerkers bieden de beste beveiliging voor:

  • kantoorgebouwen
  • scholen, hogescholen en universiteiten
  • ziekenhuizen en zorginstellingen
  • religieuze instellingen en andere non-profit organisaties
  • speciale evenementen
  • ambassades en consulaten
  • hotels en motels
  • financiële instellingen

Evenement Beveiligers

De beveiligers van Wise owl zijn al jaren een begrip binnen de evenementenbeveiliging, zij hebben hun ervaring en kennis opgedaan bij de grote gerenommeerde beveiligingsbedrijven en grote opdrachtgevers binnen de evenementenwereld.

Zo hebben ze gewerkt voor organisatoren van grote evenementen, vooraanstaande couturiers, grote internationale filmmaatschappijen, diverse sportevenementen en de luxere organisatiebureaus. Wij hebben voor elke klus de juiste persoon, met de kennis en de uitstraling die u verwacht. Wij leveren vakkundige beveiligingsmedewerkers en centralisten maar ook voor verkeersregelaars en EHBO’ers zijn wij het aangewezen bedrijf om uw evenement te laten slagen.

Toezichthouders

In diverse gemeenten in Nederland, levert Wise Owl door die gemeente beëdigde toezichthouders.

Zij waken over de veiligheid binnen de gemeente, voeren controlerende taken uit en verzorgen extra toezicht waar dat nodig is. Zij bouwen een band op met zowel de politie als gemeente, zijn makkelijk benaderbaar  en een luisterend oor voor de bewoners.

Met een verbindende taak zorgen ze voor een prettige en veiligere omgeving

Ook voor toezicht op het naleven van de coronaregels hebben wij de juiste medewerkers, de begripvolle
gastheren, die verbaal vaardig zijn om iedereen van het nut van de maatregelen te overtuigen.

Hondenbeveiliger

Wise Owl is ook gespecialiseerd in het leveren van hondengeleiders. Onze beveiligingshonden zijn een efficiënte oplossing die mankracht bespaard. Zo staan zij garant voor het in bedwang houden van mensenmassa’s en het afschrikken van onruststokers. Eén hond maakt meer indruk dan drie beveiligers! Ook signaleert hij veel sneller ongewenste bezoekers. De preventieve werking is een groot voordeel tijdens bijvoorbeeld:

Maar ook anti-kraak- en (nieuw)bouwbewaking behoren tot het werkterrein.Onze surveillant is tijdens zijn surveillance dienst vergezeld van zijn K.N.P.V. en/of N.B.D. gecertificeerde diensthond.

K.N.P.V. = Koninklijke Nederlandse Politiehonden Vereniging.
N.B.D. = Nederlandse Bond voor de Diensthond.

Onze geleiders en diensthond(en) voldoen aan alle eisen vastgesteld door het Ministerie van Justitie.

Persoonbeveiliging

In de wereld van vandaag is er een toenemende vraag naar specialistische beveiliging, en dan ook met name in de persoonlijke beveiliging. Recente gebeurtenissen in de wereld wijzen ons op de noodzaak van professionele beveiliging. Het klantenbestand wordt groter omdat naast de gebruikelijke overheidsfunctionarissen, royalty, zakenmensen en vermogende klanten ook steeds meer de film- en mediasterren, sportieve persoonlijkheden en bedrijven hierbij toetreden.

Wise Owl kan zorgen voor beveiliging op maat van een enkele persoonsbeveiliger tot een volledig close protectionteam. De sleutel van onze diensten is het begrijpen van de behoeften van de klant en het toepassen van een operationele parameter die past bij de levensstijl en de gevarieerde schema’s en logistiek van de klant.

Ook verzorgen onze medewerkers naar uw behoefte trainingen in het weerbaar maken en alert zijn op afwijkende situaties voor personeel en familie.

Door voor Wise Owl te kiezen bent u verzekerd van een hoge kwaliteit van dienstverlening met integriteit en professionaliteit

Profiler

Predictive profiling…

In 2002 werd deze Israëlische vorm van beveiligen aangepast naar de Nederlandse maatschappij. bij deze vorm van profiling word niet op mensen gescreend maar puur op hun gedrag. Profilers observeren actief een omgeving en de standaard gedragingen van de personen. Vervolgens word gelet op afwijkend gedrag, en vervolgens zullen profilers het gedrag gaan verklaren. dit kan door observeren maar vaak word de persoon dan aangesproken, door klantgericht een gesprek te beginnen en vragen te stellen, kunnen profilers het onderscheid maken tussen dreiging of geen dreiging, en eventuele verdere actie ondernemen.

Dus in plaats van de reactieve beveiliger is de profiler een proactieve beveiliger die constant alert is.

Profilers zijn geschikt voor opdrachten met extra dreiging, of als u binnen uw organisatie een hoger level beveiliging zoekt.

Beveiliging op maat 

Staat iets wat u zoekt er niet tussen? Voor elke situatie hebben wij een passend advies voor u. 

Wise Owl Group verbeterd constant. We breiden het opleidingsaanbod constant uit. Het is ook erg belangrijk dat opleidingen constant up to date blijven, want er verandert veel.

Hierbij dan ook het advies toch vrijblijvend contact op te nemen. We helpen u graag opweg met antwoord op vragen en advies.