Overige Diensten

 Buiten onze standaarddiensten die op de site vermeld staan levert Wise Owl ook diverse andere ondersteunende diensten. Door ons ruime aanbod zijn wij in staat om u op het gebied van beveiliging volledig van dienst te zijn.

Naast ons aanbod aan diensten leveren wij ook maatwerk en denken wij graag met u mee om de perfecte balans te vinden tussen Hospitality en beveiliging.

 

Chauffeursdiensten

Onze chauffeurs beschikken allemaal over de juiste papieren en ruime ervaring. Onze ruime klantenkring waardeert de kennis en kunde van onze professionele chauffeurs.

Wise Owl bied u chauffeursdiensten en beschermende services welke op maat gemaakt zijn voor Ceo’s, hoogwaardigheidsbekleders, artiesten, politici etc. De medewerkers van Wise Owl zijn hoog opgeleide professionals met hun jarenlange ervaring veelal opgedaan binnen politie en defensie.

Wise Owl bied ook service voor transporten van belangrijke documenten of waardevolle voorwerpen.

Vertrouwelijkheid is de hoogste prioriteit bij Wise Owl. Weet dat uw informatie ten alle tijden privé bij ons blijft en geheimhoudingsovereenkomsten beschikbaar zijn op aanvraag.

EHBO/Medics

Wise Owl levert veilige en efficiënte eerste hulp en medische diensten op uw evenement, concert, werkplek of openbare bijeenkomst.

Voldoe aan de zorgplicht naar uw klanten door te zorgen dat er gedegen medische behoeften ter beschikking zijn voor bezoekers, toeschouwers en andere aanwezigen tijdens uw evenement.
Onze medici hebben ervaring opgedaan bij vele evenementen, dus we hebben een unieke waardering van uw behoeften met een professionele en zorgzame benadering.

Een totale EHBO-post opzetten op een vaste locatie, mobiele teams van 1 of meerdere medici of een combinatie van beide. Maar ook een volledige ondersteuning voor organisatoren van evenementen is verkrijgbaar. Onze medici zijn getraind in BLS(Basic Life Support) en wij kunnen ook gespecialiseerde medici leveren afgestemd op uw evenement(dan kunt u denken aan bijvoorbeeld gediplomeerde hbo kinderverpleegkundigen).

Door het inhuren van ons bent u gegarandeerd van professionele ehbo’ers. De perfecte toevoeging aan elk evenement.

Verkeersregelaars / Parkeerbegeleiders

Verkeersregelaar verzorgen de veiligheid op uw evenementen. zorgen voor goede verkeersstromen en kunnen bij calamiteiten het verkeer omleiden als dat de veiligheid rondom uw evenement dat verlangd.

Het zijn zij die zorgen voor die belangrijke “eerste indruk” op uw event. In gepaste kleding en/of met de juiste tools (zoals fluo vesten, zaklampen, linten, shuttles,…) leiden zij de auto’s naar de juiste plaats op de parking en vergezellen zij de mensen naar de ingang van het event.

Hostesses / gastheren

Proactieve hostessen en gastheren, in uniforme kleding, naar uw smaak en keuze.

 Onze hostesses staan in voor het professionele onthaal op uw event. Ze verwelkomen en begeleiden uw gasten, geven hen de juiste informatie en dit alles op een hartelijke en correcte manier. Daarnaast staan zij in voor de registratie van de genodigden en verzorgen zij de vestiaire op een vlotte manier. Door hun uitmuntende deskundigheid en spontane glimlach krijgt elke bezoeker van uw event het aangename gevoel dat alles tot in de puntjes geregeld is en voelt hij zich meteen helemaal thuis.

Docenten

“de hele kunst van het spreken, is begrepen te worden”
confucius 551 v Christus

Wise Owl heeft voor elk beveiligingsaspect docenten en trainers.

  • overvaltrainingen
  • lezingen
  • consulten
  • red teaming
  • opleidingsondersteuning
  • gastspreker

Ons Assortiment word steeds groter

 

Wise Owl Group verbeterd constant. We breiden het opleidingsaanbod constant uit. Het is ook erg belangrijk dat opleidingen constant up to date blijven, want er verandert veel.

Staat iets wat u zoekt er niet tussen? Vaak zijn we wel instaat u te helpen. Hierbij dan ook het advies toch vrijblijvend contact op te nemen. We helpen u graag opweg met antwoord op vragen en advies.