Beveiliger 2

Een beveiliger met meerwaarde, binnen de opleiding beveiliger 2 is dat het hoofddoel wat we gaan leren. Maar beveiliging anno nu is niet meer hetzelfde als 20 jaar geleden. De huidige veranderingen in de maatschappij vragen meer van de beveiliger van nu. Stonden ze vroeger in het museum naast een schilderij dat er niets gebeurde, of reageerden we pas als we een melding kregen, tegenwoordig werken we vooral preventief en reageren we klantvriendelijk op afwijkend gedrag om onrust uit een onduidelijke situatie inzichtelijk te maken, en eventuele dreiging in een vroeg stadium te ontdekken en te voorkomen.

Beveiliging is 1 van de groots groeiende bedrijfstak, helaas kun je zeggen, maar voor veel mensen ook een nieuwe kans en uitdaging. Voel jij je betrokken en verantwoordelijk ben en je gemotiveerd en wil je waken over de veiligheid van Nederland, je stad, buurt of je zelfs familie. Dan is dit de opleiding die je zoekt

Evenementenbeveiligers (ESO)

Als erkend evenementen opleiders bied Wise Owl verschillende mogelijkheden om het erkende diploma ESO(event security officer) te behalen. Met dit diploma kun je aan het werk op de vele verschillende evenementen in Nederland, of dit nu als bijbaan is of als opstap naar een serieuze baan als beveiliger 2.

Mail ons voor de mogelijkheden.

BHV

Een bhv’er is opgeleid om in geval van nood de werknemers en klanten in veiligheid te brengen. Zo leert een bhv’er hoe hij mensen uit een brandend gebouw moet krijgen en hoe hij bij een ongeval eerste hulp moet verlenen. Een bhv’er kan bijvoorbeeld mensen reanimeren en verbanden aanleggen.

Elk bedrijf is verplicht om maatregelen te treffen op het gebied van interne bedrijfshulpverlening. Dat kan op verschillende manieren. Wij informeren u graag over de mogelijkheden om dit professioneel te organiseren.

Wise owl verzorgt de opleiding BHV, BHV herhalingslessen en groepsleider BHV. U kunt zich voor onze trainingen op geven als particulier of als zzp-er, maar wij ontzorgen ook bedrijven door (meerdere) afdelingen of de gehele bhv organisatie binnen uw bedrijf te organiseren.
Verder verhuren wij alle benodigdheden voor het opleiden.

Cursus calamiteiten en crisisbeheer

Elke dag komen we er wel achter dat de wereld in verandering en in beweging is. Onder druk presteren tijdens een calamiteit of ramp is niet zomaar iets, dat begint eigenlijk al met een vorm van ervaring. De publieke sector en de verschillende overheden, maar ook bedrijven worden geconfronteerd met calamiteiten die bestreden moeten worden.  Wij willen u graag adviseren, uw medewerkers  begeleiden en opleiden om de mogelijke gevolgen van crises en rampen te kunnen aanpakken.

Overvalstraining

Een gewapende overval is een van de meest ernstige en indrukwekkendste misdaden. Een overvaller pleegt een overval omdat hij of zij denkt dat de winst het risico waard zal zijn. Door het verlagen van de mogelijke winst en het verhogen van de pakkans, verminder je de potentiële kans om een doelwit te worden. Persoonlijke veiligheid komt altijd op de eerste plaats. Geld en goederen kunnen vervangen worden, dat geldt niet voor jou of iemand anders.

Beveiliging op maat 

Staat iets wat u zoekt er niet tussen? Voor elke situatie hebben wij een passend advies voor u. 

Wise Owl Group verbeterd constant. We breiden het opleidingsaanbod constant uit. Het is ook erg belangrijk dat opleidingen constant up to date blijven, want er verandert veel.

Hierbij dan ook het advies toch vrijblijvend contact op te nemen. We helpen u graag opweg met antwoord op vragen en advies.